luni, 16 martie 2015

Cum sa incepi o afacere cu buget sub 500 euro

       Cum sa incepi o afacere cu buget sub 500 euro

Da este adevarat. Poti sa incepi o afacere in domeniul online fara sa ai prea multe cunostinte depre comertul online sau despre gestionarea unui magazin virtual. Va prezint mai jos cateva idei dar si pasii necesari pentru deschiderea unei afaceri cu buget redus.

Sunt multe articole pe internet despre magazine online, afacere de tip dropshipping, ecommerce b2b si o sa incepem prin a defini acesti termeni pe intelesul tuturor.
  - afacere de tip dropshipping :  vânzarea produselor  puse la dispoziţia ta de un furnizor (magazin real sau online, producător etc.). Nu trebuie sa-ti creezi stoc de marfa. Produsele pleaca din depozitul furnizorului direct la clientul tau.
 - activitatea de ecommerce B2B : se refera la tranzactiile comerciale online care au loc intre doua firme.  Tranzactii se realizeaza prin intermediul unei platforme B2B, care functioneaza similar unui magazin online, diferenta fiind aceea ca se adreseaza persoanelor juridice si nu celor fizice.

       4 pasi necesari pentru a incepe o afacere online

 1) Infiintare societate comerciala: Documentele necesare pentru infiintarea unei societati comerciale gasesti pe www.onrc.ro. Nu trebuie sa apelezi la societati specializate pentru costuri suplimentare, poti sa-ti intocmesti singur toate documentele aferente.
     2) Construieste-ti propriul magazin online cu ajutorul shopmania.biz - simplu si rapid
Construieste-ti magazinul online cu ajutorul unei platforme ecommerce integrate oferita de shopmania.biz, care iti ofera toate functionalitatile necesare pentru dezvoltarea unei afaceri online de succes. Securitatea si stabilitatea sistemului sunt temelia unei platforme puternice. Foloseste cele mai performante tehnologii de protectie a datelor si iti ofera o platforma de incredere, folosita deja de mii de magazine online.  In cateva minute poti avea magazinul tau online.
Nu trebuie sa ai cunostinte avansate in domeniul IT, tot ce trebuie sa faci este sa-ti personalizezi si sa-ti populezi cu produse magazinul online. Dispui de panou de control cu functii multiple inclusiv marketing, asociere cu conturi de socializare facebook, twitter, +google, modalitati de plata ramburs sau paypal etc.
   Incepe aici, vezi si tarifele in functie de numarul de produse pe care le vei introduce in magazinul tau.

  3) Alege ce produse doresti sa vinzi in magazinul tau online. Sunt multe companii-furnizori care colaboreaza cu magazine online. Cauta pe internet furnizori ai produselor pe care doresti sa le comercializezi online.

 4) Contacteaza societati de curierat si incheie un contract pentru livrarea produselor comandate de pe site-ul tau.


   Pare complicat dar e foarte simplu sa ai propria ta afacere de comert online si o poti face foarte profitabila prin campanii de promovare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu